Header image  
OM DANSKE FLASKER  
line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 
FLASKEVENNER

BOYE
Boye og jeg er i gang med, at lave et nyt katalog over danske mineralvandsflasker. Boye har en af landets fineste samlinger mineralvandsflasker og mælke/flødeflasker og har en meget stor viden inden for, særligt disse, områder. Blandt Boye's flasker findes helt unikke eksemplarer.

 

Boye

CLAUS
I Claus' "Flaskehule" findes mange spændende flasker. Størstedelen af samlingen består af mineralvandsflasker, men der ses også mange andre interessante flasker i "hulen".


Claus

FRODE
Frodes flaskesamling består af mange forskellige typer flasker og blandt Frodes mange fine flasker ses f.eks. en flot samling blækflasker/-huse, spiritus og ølflasker og ikke mindst en meget spændende samling mineralvandsflasker.

 

Frode

ALLAN
Blandt Allans meget flotte samling af flasker, findes mange meget gamle og sjældne eksemplarer, bl.a. inden for mineralvands-, øl-, spiritusflasker. Ud over de mange meget sjældne eksemplarer, findes helt unikke flasker.

 

Allan

BØRGE
Til Børges meget imponerende flaskesamling hører næsten udelukkende mineralvands- og ølflasker samt chiffoner. Samlingen hører til blandt de absolut mest komplette og Børge har selvfølgelig også helt unikke eksemplarer i samlingen.

 

Børge

POUL
Poul er en meget ivrig samler af danske mundblæste flasker og gennem årene er Poul´s flaskesamling blevet en af de største og flotteste her i landet. Samlingen indeholder mundblæste flasker af stort set enhver tænkelig art og dette passer også meget fint med, at Poul er i gang med at skrive en ny bog om danske flasker. Dette, og meget mere, kan du læse mere om på hans egen hjemmeside: www.antikflasker.dk

 

Poul

POUL T.
Poul har meget alsidige interesser indenfor flaskernes verden og Poul er en af de få her i landet, som ved utroligt meget om mange af de firmaer som brugte flasker som emballage for deres produkter. Poul´s store viden inden for dette emne, skyldes også hans interesse for de gamle etiketter anvendt på flaskerne. Poul har bl.a. en meget fin samling flasker med etiketter, men f.eks.samler han også franske likørflasker og lader ikke en speciel og flot udenlandsk flaske ligge, passer den i samlingen.


Poul T.

ORLA
Orla´s flaskesamling er uden tvivl den mest varierede, og ikke mindst en af de mest omfattende og imponerende samlinger jeg har set. Samlingen spænder lige fra nyere figurflasker som hunde, biler, støvler mv., over småflasker, til gamle mundblæste flasker. I kraft af samlingens bredde og omfang, kan man ikke blive andet end imponeret, og man kan da også finde flasker af næsten enhver tænkelig type i Orla`s samling.

 

Orla

VAGN
Vagn samler primært meget gamle flasker og i samlingen ses mange flotte, både 16- og 17-hundredetals flasker, hvoraf de flaste er fundet i udlandet. Særligt samler Vagn flasker med båndsegl - ribbon sealed bottles.

Se Vagns flasker på hans hjemmeside: www.danish-bottles.dk

 

Vagn